Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα με τη Λεβάντε ουσιαστικά απάντησε στις αποδοκιμασίες, λέγοντας πως και ο ίδιος ονειρεύεται αλλιώς τον Ολυμπιακό, ωστόσο τόνισε πως ο βασικός στόχος των "ερυθρολεύκων" είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα έστρεψε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων». Σε δηλώσεις του στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ανάμεσα σε άλλα εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον νέο προπονητή της ομάδας του Πειραιά.

Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης:
«Στεναχωριέμαι για την άσχημη εμφάνισή μας. Στο πρώτο ματς που ηττηθήκαμε με 3-0, είχαμε κακή διαιτησία. Αποκλειστήκαμε από μία ομάδα που έχει το ένα τρίτο του μπάτζετ του Ολυμπιακού. Στο σημερινό παιχνίδι περίμενα μία καλύτερη παρουσία απ’ τους παίκτες. Ο κόσμος το πίστεψε, γέμισε το Καραϊσκάκη. Όπως φώναξε ο κόσμος ότι ονειρεύεται έναν άλλον Ολυμπιακό, έτσι και εγώ ονειρεύομαι έναν άλλον Ολυμπιακό. Τα τελευταία 2,5 χρόνια έχουμε αφιερώσει χρόνο και έχουμε δώσει αρκετά χρήματα στην ομάδα.

Έχουμε έναν νέο προπονητή τον οποίο πιστεύω. Θα διορθώσουμε τα λάθη. Και του χρόνου ο στόχος μας θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε μία επιτυχία, στα παιδιά που απ’ την προηγούμενη Δευτέρα με πούλμαν και βαπόρια ταξίδεψαν στη Βαλένθια και μετά μας ακολούθησαν στην Ξάνθη».