Ξεπέρασε τον Παπαλουκά ο Διαμαντίδης!

Στην κορυφή της λίστας με τα περισσότερα κλεψίματα στην Ευρωλίγκα φιγουράρει από χθες ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Στην κορυφή της λίστας με τα περισσότερα κλεψίματα στην Ευρωλίγκα φιγουράρει από χθες ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Με τα δύο κλεψίματα που πραγματοποίησε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σον αγώνα με την Ζαλγκίρις, έφτασε τα 329, δύο περισσότερα από τον άσο της ΤΣΣΚΑ (327).

Ο «3D» βέβαια, έχει μέσο όρο 1.78 κλεψίματα ανά ματς σε σχέση με το 1.37 του Παπαλουκά, αφού έχει καταφέρει το σχετικό επίτευγμα σε 185 παιχνίδια σε σχέση με τα 239 του «Τεό».

Η πρωτιά παρόλα αυτά ενδέχεται να αλλάξει εκ νέου κάτοχο, αφού ο Παπαλουκάς αγωνίζεται το βράδυ της Παρασκευής κόντρα στην Εφές.

Το βέβαιο είναι πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει τον πρώτο λόγο για να τερματίσει πρώτος στην άτυπη μονομαχία, αφού είναι τρία χρόνια μικρότερος.

Μοναδική απειλή για το ελληνικό δίδυμο, ο Πάμπλο Πριχιόνι, που μετρά 320 κλεψίματα και βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλον στην κορυφή της σχετικής λίστας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.