Με τα δύο γκολ που σημείωσε τη Δευτέρα (25/2) ο Γκάρεθ Μπέιλ έφθασε και ξεπέρασε ένα σημαντικό επίτευγμα που πέτυχαν μόνο δύο παίκτες ως τώρα στην ιστορία της Τότεναμ στην Πρέμιερσιπ.

Με τα δύο γκολ που σημείωσε τη Δευτέρα (25/2) ο Γκάρεθ Μπέιλ έφθασε και ξεπέρασε ένα σημαντικό επίτευγμα που πέτυχαν μόνο δύο παίκτες ως τώρα στην ιστορία της Τότεναμ στην Πρέμιερσιπ.

Ο Ουαλός σούπερ σταρ άνοιξε το σκορ στο 2-3 των Λονδρέζων στο τοπικό ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ, ενώ σημείωσε στο τέλος και το νικητήριο τέρμα των «σπιρουνιών».

Στις 9/2 πέτυχε και τα δύο γκολ στο 2-1 επί της Νιούκαστλ, όπως σκόραρε και στις 3/2 στο 0-1 επί της Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» το μοναδικό τέρμα της ομάδας του. Είχε επίσης ισοφαρίσει τη Νόριτς, στο «Κάροου Ρόουντ» (1-1) στις 30/1, κάτι που σημαίνει ότι έχει σκοράρει έξι διαδοχικά γκολ για την Τότεναμ και συνολικά τα πιο πρόσφατα έξι της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μέχρι το ματς με τη Γουέστ Χαμ οι μόνοι παίκτες στην ιστορία της Τότεναμ, επί εποχής Πρέμιερσιπ, που σημείωσαν πέντε σερί γκολ για τους Λονδρέζους ήταν οι Φρεντερίκ Κανουτέ (2003/2004) και Τέντι Σέριγχαμ (1993/1994). Ο Μπέιλ έφθασε τα έξι, κάνοντας προσωπικό ρεκόρ και, φυσικά, για την ομάδα του!