Νίκησε η καλύτερη άμυνα (Video)

Η Γιουβέντους με δύο νίκες άφησε εκτός συνέχειας τη Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά και πέρασε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Γιουβέντους με δύο νίκες (2-0) άφησε εκτός συνέχειας τη Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά και πέρασε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ιταλοί είχαν την καλύτερη άμυνα από τις ομάδες που πέρασαν στους “16” και οι Σκωτσέζοι τη χειρότερη, κάτι που φάνηκε καθαρά στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η Σέλτικ, παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα, δεν πέταξε λευκή πετσέτα και μπήκε δυνατά κυνηγώντας το θετικό αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Σαμαράς με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, ήταν από τους πρωταγωνιστές των Σκοτσέζων ταλαιπωρώντας την άμυνα της Γιουβέντους, η οποία κατάφερε να προηγηθεί με τον Μάτρι στο 24′.

Λίγο μετά το γκολ (28′) ο Μπουφόν έδειξε γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους γκολκίπερ του κόσμου, διώχνοντας εντυπωσιακά το σουτ του Κόμονς, ενώ στο 35′ μετά από ατομική προσπάθεια του Σαμαρά, και πάλι ο Κόμονς δεν πρόλαβε πάνω στη γραμμή να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα τους και μάλιστα το διεύρυναν στο 65′ με τον Κουαλιαρέλα να γράφει το όνομα του στη λίστα με τους σκόρερς.

Είχε διάθεση, είχε την υπεροχή, είχε ευκαιρίες, αλλά η Σέλτικ δεν είχε το γκολ. Από τους φιλοξενούμενους έλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια και έτσι τελείωσαν  και αυτό το ματς απέναντι στη “Μεγάλη Κυρία” χωρίς κάποιο τέρμα.

Οσο για το δικό μας, Γιώργο Σαμαρά, έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει την ομάδα του. Αλλαζε συνεχώς πλευρές, γύριζε πίσω για να προωθήσει την μπάλα μπροστά, προσπάθησε να σερβίρει στους συμπαίκτες του έτοιμα γκολ, ενώ στο 82′ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Μπουφόν.

Διαιτητής: Φιράτ Αϊντινούς
Κίτρινες: Πελούζο – Ιζαγκίρε
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μαρόνε, Μπονούτσι, Πίρλο (69΄ Τζακερίνι), Παντοΐν, Βιντάλ (67΄ Ισλα), Πογκμπά, Πελούζο (58΄ Ασαμόα), Μάτρι, Κουαλιαρέλα
ΣΕΛΤΙΚ (Νιλ Λένον): Φόρστερ, Μάθιους (51΄ Φόρεστ), Γουϊλσον, Καγιάλ, Ιζαγκίρε, Ουανγιάμα (46΄ Αμπρόουζ), Λέντλι, Μάλγκριου, Κόμονς (73΄ Λασάντ), Σαμαράς, Χούπερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.