Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς μετά τη νίκη 2-0 επί της Στουτγάρδης για το Europa League.

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς μετά τη νίκη 2-0 επί της Στουτγάρδης για το Europa League. Ο τεχνικός της Λάτσιο δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του και για το προβάδισμα πρόκρισης που πήρε έναντι των Γερμανών.

Αρχικά, ο Πέτκοβιτς τόνισε: «Η Στουτγάρδη παίζει καλύτερα εκτός έδρας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Ασφαλώς πήραμε ένα προβάδισμα με την νίκη μας, αλλά απομένει ακόμα ένα ματς. Αν πιστέψουμε πως προκριθήκαμε από σήμερα, θα το… πληρώσουμε ακριβά στη ρεβάνς. Οι Γερμανοί θα σταματήσουν να προσπαθούν μόλις ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη».

Στην συνέχεια, ο προπονητής των «λατσιάλι» συμπλήρωσε: «Τα πάντα πήγαν όπως θέλαμε. Παίξαμε έξυπνα και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν, καταφέρνοντας, παράλληλα, να περιορίσουμε τη δράση των αντίπαλων επιθετικών. Αυτό που με ικανοποίησε ήταν η ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές μας. Καταφέραμε να εφαρμόσουμε όσα είχαμε δοκιμάσει στις προπονήσεις».

Τέλος, ο τεχνικος της ιταλικής ομάδας υπογράμμισε: «Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως απόψε, μπορούμε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα στη διοργάνωση. Η μέχρι τώρα πορεία μας με αφήνει πολύ ικανοποιημένο. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Παίζοντας σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, δύσκολα θα υπάρξει ομάδα που θα μας επιβληθεί».