Δεδομένη θεωρεί την πρόκριση της Τότεναμ στην επόμενη φάση του Europa League ο Γκάρεθ Μπέιλ, μετά το 3-0 επί της Ίντερ.

Δεδομένη θεωρεί την πρόκριση της Τότεναμ στην επόμενη φάση του Europa League ο Γκάρεθ Μπέιλ, μετά το 3-0 επί της Ίντερ. Ο Ουαλός παίκτης τόνισε πως η λονδρέζικη ομάδα θα ταξιδέψει στο Μιλάνο για τη ρεβάνς χωρίς άγχος, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Επίσης, συμπλήρωσε πως η ομάδα του επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό της στο ματς του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και πήρε δίκαια τη νίκη.

Αρχικά, ο Μπέιλ δήλωσε: «Μετά το σημερινό αποτέλεσμα θα ταξιδέψουμε στην Ιταλία με μεγάλη ηρεμία. Δεν νομίζω πως η Ίντερ μπορεί να μας απειλήσει. Η πρόκριση είναι πολύ κοντά, σχεδόν την αγγίζουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί καταφέραμε να πετύχουμε μια ευρεία και δίκαιη νίκη».

Στην συνέχεια, ο Ουαλός παίκτης συμπλήρωσε: «Από το πρώτο λεπτό καταφέραμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας. Παίξαμε πολύ σωστά, έξυπνα και δυνατά. Η νίκη μας είναι απόλυτα δίκαιη και θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Η Τότεναμ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό φαίνεται σε κάθε ματς».

Τέλος, ο Μπέιλ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εφετινές του εμφανίσεις: «Χαίρομαι να παίζω μπάλα. Διασκεδάζω. Αυτό είναι όλο. Όμως, θεωρώ πως το. κλειδί του σημερινού αγώνα δεν ήταν η δική μου απόδοση. Αυτό που μέτρησε ήταν η απόδοση όλης της ομάδας. Η οποία ήταν πολύ καλή».