Τζιλαρντίνο: «Δίνουμε την ψυχή μας»

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 1-0 της Μπολόνια επί της Ίντερ στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», ο Αλμπέτο Τζιλαρντίνο.

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 1-0 της Μπολόνια επί της Ίντερ στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», ο Αλμπέτο Τζιλαρντίνο. Ο πρώην επιθετικός της Μίλαν δήλωσε πως η ομάδα του είχε εξαιρετική εμφάνιση στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των συμπαικτών του, τονίζοντας πως όλοι δίνουν την ψυχή τους για την ομάδα. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ίντερ, τονίζοντας πως θα ξεπεράσει την κρίση στην οποία βρίσκεται.

Αρχικά, ο Τζιλαρντίνο δήλωσε: «Σε αυτή την ομάδα όλοι δίνουν την ψυχή τους και θυσιάζουν την προσωπική διάκριση για χάρη της ομάδας. Αυτό έγινε και σήμερα. Όλοι έπαιξαν δυνατά και έξυπνα και έδωσαν την δυνατότητα σε εμάς τους επιθετικούς να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Έτυχε σε εμένα να σκοράρω και να δώσω τη νίκη στην ομάδα μου, όμως αυτή η νίκη ανήκει σε όλους μας».

Στην συνέχεια, ο Ιταλός επιθετικός υπογράμμισε: «Αντιμετωπίζαμε μια μεγάλη ομάδα, η οποία ήθελε να επανέλθει στις νίκες μετά την ήττα στο Europa League. Για να καταφέρουμε να κερδίσουμε, έπρεπε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σήμερα κατορθώσαμε να συνδυάσουμε την καλή απόδοση με το θετικό αποτέλεσμα. Πιθανώς κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι».

Και συμπλήρωσε: «Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή μας στη Serie A. Ασφαλώς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, αφού το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα».

Τέλος, ο Τζιλαρντίνο δήλωσε για την Ίντερ: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, με σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Διάγει περίοδο κρίσης, αλλά πιστεύω πως σύντομα θα επανέλθει στις επιτυχίες. Η Ίντερ θα συνεχίσει να προσπαθεί για την 3η θέση μέχρι το τέλος. Είμαι βέβαιος για αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.