Χωρίς τον Φρανκ Ριμπερί θα υποδεχθεί η Μπάγερν Μονάχου την Άρσεναλ στον μεθαυριανό αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο βαυαρικός σύλλογος.

Χωρίς τον Φρανκ Ριμπερί θα υποδεχθεί η Μπάγερν Μονάχου την Άρσεναλ στον μεθαυριανό αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ανακοίνωσε ο βαυαρικός σύλλογος. Ο Γάλλος διεθνής μεσοεπιθετικός υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, στον αγώνα του Σαββάτου με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο παίκτης θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για μεγαλύτερο διάστημα.

Στο μεταξύ, ο Άριεν Ρόμπεν ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του και προπονήθηκε σήμερα κανονικά, θέτοντας υποψηφιότητα για μία θέση στο αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση της Τετάρτης στην «Αλιάντς Αρένα». Ο τεχνικός των πρωτοπόρων της Μπουντεσλίγκα, Γιούπ Χάινκες, θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και Τζερόμ Μπόατενγκ, ενώ τη θέση του πρώτου στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Βραζιλιάνος Λουίζ Γκουστάβο.

Η Μπάγερν έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στους προημιτελικούς, μετά τη νίκη της 3-1 επί των «κανονιέρηδων» στο Λονδίνο.