Παπαλουκάς: «Να κερδίσουμε όλα τα ματς»

Τη νίκη σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της φάσης του Top-16 της Ευρωλίγκα θέλει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να πάρει το πλεονέκτημα έδρας σύμφωνα με τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Τη νίκη σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της φάσης του Top-16 της Ευρωλίγκα θέλει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να πάρει το πλεονέκτημα έδρας σύμφωνα με τον Θοδωρή Παπαλουκά. Ο έμπειρος γκαρντ περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις, ωστόσο υποστήριξε πως πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και καλά προετοιμασμένοι για να φτάσουν στη νίκη.

«Θεωρώ πως οι αντίπαλοί μας θα παίξουν χωρίς καμία πίεση αφού δεν έχουν το άγχος του αποτελέσματος. Είναι εξαιρετικά δύσκολο γι αυτούς να προκριθούν στην επόμενη φάση, επομένως θα αγωνιστούν για την τιμή τους. Από την άλλη εμείς πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Δυσκολευτήκαμε πολύ μαζί τους στην VTB λίγκα, έχουν καλούς σουτέρ και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και καλά προετοιμασμένοι»,  δήλωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.