Μπενίτεθ: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες»

Ο Ράφα Μπενίτεθ στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Νάπολι στον ημιτελικό με τη Λάτσιο, για το κύπελλο Ιταλίας.

Ο Ράφα Μπενίτεθ στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Νάπολι στον ημιτελικό με τη Λάτσιο, για το κύπελλο Ιταλίας. Ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε πως αυτό που έλειψε από την ομάδα του ήταν το γκολ, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους «λατσιάλι» για την πρόκρισή τους στον τελικό.

Αρχικά, ο τεχνικός των «παρτενοπέι» τόνισε: «Τι μας έλειψε σήμερα; Το γκολ. Συγχαρητήρια στη Λάτσιο για την πρόκριση. Είχαμε επτά ευκαιρίες να σκοράρουμε, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και η αντίπαλός μας πήρε το πλεονέκτημα. Νομίζω ότι το να φτάσουμε μέχρι τον ημιτελικό και να είμαστε στα προημιτελικά του Europa League δεν είναι μικρό πράγμα. Η συμπεριφορά της ομάδας και οι ευκαιρίες που δημιουργεί είναι εμφανείς».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε: «Τι είπε ο πρόεδρος; Κανείς δεν είναι χαρούμενος. Η επιτυχία σε μία σεζόν εξαρτάται από που ξεκινάς και που θες να φτάσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για να δούμε τι θα συμβεί. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες σήμερα. Σαφώς είμαστε υπεύθυνοι όταν μία ομάδα κάνει εφτά κλασικές ευκαιρίες και δεν σκοράρει. Πρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερες και να τις κάνουμε γκολ. Με περισσότερη τύχη, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Τέλος, ο Μπενίτεθ συμπλήρωσε: «Το ξαναλέω ότι μια ομάδα που κάνει εφτά μεγάλες ευκαιρίες είναι αρκετό για να εξηγήσουμε το πως παίξαμε σήμερα. Κόντρα στην Αταλάντα δεχθήκαμε μία φάση και ήταν από ένα φάουλ που δεν υπήρχε. Νομίζω όλοι το είδαν αυτό. Αξίζαμε περισσότερα από τα τελευταία ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.