Οι διεθνείς της Γαλλίας ήταν σοκαρισμένοι μετά τις επιθέσεις έξω από το «Σταντ Ντε Φρανς», την ώρα που έπαιζαν κόντρα στη Γερμανία, ακόμα περισσότερο απ' όλους όμως ο Αντουάν Γκριζμάν!

Οι διεθνείς της Γαλλίας ήταν σοκαρισμένοι μετά τις επιθέσεις έξω από το «Σταντ Ντε Φρανς», την ώρα που έπαιζαν κόντρα στη Γερμανία, ακόμα περισσότερο απ’ όλους όμως ο Αντουάν Γκριζμάν!

Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, που έπαιξε 80 λεπτά στο χθεσινό φιλικό, αποκάλυψε μέσω Twitter ότι η αδελφή του βρισκόταν στο παριζιάνικο club Bataclan, όπου έχασαν τη ζωή τους πάνω από 100 άτομα από την επίθεση των τρομοκρατών!

Πάντως, ο ανακουφισμένος Γάλλος τόνισε πως η αδελφή του κατάφερε να βγει από τον χώρο εγκαίρως.

«Οι σκέψεις μου στα θύματα των επιθέσεων. Ο Θεός να φυλά την αδελφή μου και τους Γάλλους», ανέφερε αρχικά ο Γκριζμάν και λίγο αργότερα πρόσθεσε:

«Δόξα τω Θεώ η αδελφή μου μπόρεσε να βγει από το Bataclan. Όλες οι προσευχές μου πηγαίνουν στα θύματα και τις οικογένειές τους».

Να σημειωθεί ότι όπως ήταν λογικό, οι Γάλλοι διεθνείς δεν μίλησαν στα ΜΜΕ μετά το ματς, με τη μικτή ζώνη του «Σταντ Ντε Φρανς» να παραμένει σφραγισμένη.