Πάνε Ισπανιά αλλά…

Οι άσοι της Ντόρτμουντ, Μάρτσελ Σμέλτσερ και Γιάκουμπ Μπλαζικόφσκι, θα μεταβούν στην Ισπανία για τον αυριανό πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλαγα, αλλά το ιατρικό επιτελείο της Μπορούσια θα πάρει την απόφαση για το αν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Οι άσοι της Ντόρτμουντ, Μάρτσελ Σμέλτσερ και Γιάκουμπ Μπλαζικόφσκι, θα μεταβούν στην Ισπανία για τον αυριανό πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλαγα, αλλά το ιατρικό επιτελείο της Μπορούσια θα πάρει την απόφαση για το αν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, όπως δήλωσε σήμερα ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Μίχαελ Τσορκ.

Ο Γερμανός αμυντικός θα χρειαστεί να φορέσει προστατευτική μάσκα, καθώς έσπασε τη μύτη του στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τη Στουτγκάρδη για την Μπουντεσλίγκα, ενώ ο Πολωνός μέσος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη γάμπα. «Η συμμετοχή τους εξαρτάται από το ιατρικό επιτελείο, που θα έχει τον τελευταίο λόγο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσορκ, με δηλώσεις του πριν από την αναχώρηση της αποστολής.

Η Ντόρτμουντ είναι αήττητη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η γερμανική ομάδα, η οποία κατέκτησε το τρόπαιο στη διοργάνωση το 1997, διεκδικεί την πρώτη συμμετοχή της στους ημιτελικούς του θεσμού σε διάστημα 15 ετών. «Αυτό το χρονικό χάσμα από μόνο του αποκαλύπτει το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε στον αγωνιστικό χώρο» συμπλήρωσε ο Τσορκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.