Θέλουν κερκίδες ορθίων οι οπαδοί

Να δημιουργηθούν κερκίδες ορθίων στο «Ολντ Τράφορντ» επιθυμούν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Να δημιουργηθούν κερκίδες ορθίων στο «Ολντ Τράφορντ» επιθυμούν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αγγλική ομάδα ανέθεσε σε εταιρία να μελετήσει την συμπεριφορά των οπαδών της στους εντός έδρας αγώνα της ομάδας και να βρει σε τι οφείλεται η σιγή σε ορισμένες στιγμές του αγώνα, που θυμίζει περισσότερο εκκλησία, παρά γήπεδο. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της ανεξάρτητης ένωσης των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η συμπεριφορά των οπαδών οφείλεται στην ίδια την ομάδα και πρότεινε να δημιουργηθούν κερκίδες ορθίων.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Εδώ και πολλά χρόνια, έλεγαν στους οπαδούς να κάτσουν κάτω, να το βουλώσουν και να πάρουν αυτά που τους δίνουν. Λοιπόν, τώρα κάθονται κάτω και το έχουν βουλώσει και αυτό δεν αρέσει στο σύλλογο. Και ως συνήθως, όταν υπάρχουν δύο λύσεις για ένα πρόβλημα επέλεξαν την πιο απλή και όχι την καλύτερη. Για αρχή η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να ψάξει λιγότερο επιθετικούς σεκιούριτι. Στους οπαδούς επιτρέπεται να σηκωθούν σε στιγμές ενθουσιασμού. Οταν τους αναγκάζουν να κάτσουν, όπως γίνεται συνήθως στο Ολντ Τράφορντ, κάνουν λιγότερο θόρυβο».
 
Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Επίσης θα έπρεπε να έχουν μια θύρα στο γήπεδο όπου οι ομοϊδεάτες οπαδοί θα μπορούσαν να κάτσουν μαζί, επειδή αναγνωρίζουμε το ότι το να στέκεσαι όρθιος είναι θέμα για κάποιους και όχι για άλλους. Η ασφάλεια των ορθίων πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά και με περισσότερο βάθος, επειδή αν μπορούν να το κάνουν στη Γερμανία, γιατί όχι και σητν Αγγλία; Και ο σύλλογος πρέπει να κλείνει τη μουσική από τα μεγάφωνα πριν τα ματς ώστε να δίνει στους οπαδούς την ευκαιρία να κάνουν θόρυβο μόνοι τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.