Χωρίς περιθώρια λάθους

Μόνο τη νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ηρακλή, στην αναμέτρηση της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (19:30).

Μόνο τη νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ηρακλή, στην αναμέτρηση της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (19:30). Οι “πράσινοι” προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λάρισα και γνωρίζουν πως για να παραμείνουν “ζωντανοί” στο κυνήγι του τίτλου, θα πρέπει να πάρουν τη νίκη απέναντι στον “γηραιό”.

Ο Γιάτσεκ Γκμοχ θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του στον πάγκο του Παναθηναϊκού με μια νίκη, υπό το βλέμμα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Ο Πολωνός  τεχνικός προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του και να περάσει ορισμένα νέα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του “τριφυλλιού”, όπως είναι η όσο το δυνατόν μείωση των γεμισμάτων προς την αντίπαλη περιοχή.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος θέλησε να αλλάξει ορισμένα πράγματα στην αγωνιστική τακτική του Παναθηναϊκού, χωρίς να προχωρήσει σε αλλαγές στο σύστημα της ομάδας. Αντιθέτως, θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στα πρόσωπα της ενδεκάδας, καθώς ο Γκμοχ θέλει να φρεσκάρει τον Παναθηναϊκό, ενόψει και της δύσκολης αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 4-2-3-1 θα είναι και σε αυτό το ματς το σύστημα των “πράσινων”, με τον Τζόρβα να ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια και τους Μπουμσόνγκ και Καντέ να αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας. Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Κατσουράνης και Πλεσί θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος και Γκαρσία. Μοναδική επιθετική αιχμή για το “τριφύλλι” θα είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.