Ποντάρει πολλά στον Ντουντού

Ειδικές εντολές πήρε τις τελευταίες ημέρες ο Ντουντού Σεαρένσε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει της αναμέτρησης για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ειδικές εντολές πήρε τις τελευταίες ημέρες ο Ντουντού Σεαρένσε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει της αναμέτρησης για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός τεχνικός πιστεύει πως ο Βραζιλιάνος μέσος θα είναι το “κλειδί” της επιτυχίας για τον Ολυμπιακό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και θέλει να τον προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Ντουντού πήρε οδηγίες για το πως θα οργανώνει τη μεσαία γραμμή των “ερυθρολεύκων”, καθώς επίσης και για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αμύνεται ο Ολυμπιακό από τη μεσαία γραμμή και πίσω. Ανάμεσα στους ρόλους του Βραζιλιάνου στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι και αυτός του να δίνει βοήθειες στον Ουρτάδο, ο οποίος προέρχεται από μεγάλη απουσία, λόγω τραυματισμού και σίγουρα δε θα είναι απολύτως έτοιμος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Βαλβέρδε προσπάθησε να ανεβάσει και την ψυχολογία του Βραζιλιάνου μέσου, ζητώντας του παράλληλα μια καλή εμφάνιση στο συγκεκριμένο ματς. Ο 27χρονος μέσος αναμένεται να πάρει τον ρόλο του Ιμπαγάσα στο συγκεκριμένο ματς, καθώς ο Αργεντινός μέσος έχει τεθεί εκτός “μάχης”. Τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί για τον Ολυμπιακό, καθώς από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσουν και οι Μέλμπεργκ και Τοροσίδης.

Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.