Θα μείνουν οι δυο

Σίγουροι εμφανίζονται οι ιθύνοντες της ΑΕΚ πως θα καταφέρουν να κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τουλάχιστον δυο από τους Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο.

Σίγουροι εμφανίζονται οι ιθύνοντες της ΑΕΚ πως θα καταφέρουν να κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τουλάχιστον δυο από τους Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο. Η διοίκηση της Ένωσης πιστεύει πως περισσότερες πιθανότητες για να ανανεώσουν την συνεργασία τους, έχουν οι δυο πρώτοι, καθώς ο Αλγερινός επιθετικός έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και το θέμα του 25χρονου Αργεντινού.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ πιστεύουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές με τον Νάτσο Σκόκο για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, που θα βάλουν τέλος στην αγωνία των φίλων της ομάδας, οι οποίοι έβλεπαν τον τελευταίο καιρό, να χάνεται ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Στόχος της ΑΕΚ είναι να πέσουν οι υπογραφές με τους δυο ποδοσφαιριστές πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να λειτουργήσουν και σαν ένα ψυχολογικό ντοπάρισμα για την ομάδα και για τους φιλάθλους, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

Θέμα “ναυαγίου” με τον Τζεμπούρ δεν υπάρχει, καθώς ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει και απλώς περίμενε να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες από την πλευρά της ΑΕΚ, πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αντιθέτως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά για τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός επιθετικός θα αναγκαστεί να περιμένει ίσως και ως το τέλος της σεζόν, πριν υπάρξει νέα επαφή μεταξύ της διοίκησης και του μάνατζέρ του. Η πλευρά του παίκτη τονίζει πως υπάρχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες και περιμένει κάποια αύξηση στην προσφορά της ΑΕΚ. Αν αυτό δε συμβεί, τότε όλα δείχνουν πως ο Μπλάνκο θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους “κιτρινόμαυρους”.

Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.