Ντουντού: Θα επιστρέψουν εφέτος οι τίτλοι

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να επιστρέψει και πάλι στην κατάκτηση τίτλων την εφετινή σεζόν, εμφανίστηκε ο Ντουντού Σεαρένσε.

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να επιστρέψει και πάλι στην κατάκτηση τίτλων την εφετινή σεζόν, εμφανίστηκε ο Ντουντού Σεαρένσε. Ο Βραζιλιάνος μέσος των “ερυθρόλευκων” τόνισε μεταξύ άλλων πως θέλει να αγωνιστεί και πάλι στην εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Ο Ντουντού μίλησε στο ” Radio Globo de Fortalezza”.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε για τους εφετινούς στόχους του Ολυμπιακού: «Κατά τη γνώμη μου δεν λείπει τίποτα. Είναι μεγάλο κλαμπ και είμαι ευτυχισμένος που ανήκω εδώ. Η οικογένειά μου εκτιμά αφάνταστα την Ελλάδα και έχει εγκλιματιστεί πλήρως. Οι εγχώριοι τίτλοι πάντως πιστεύω ότι φέτος θα επιστρέψουν σε μας».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική Βραζιλία δήλωσε: «Δίχως αμφιβολία παίζει ρόλο αυτό. Η Ελλάδα είναι ένα θαυμάσιο μέρος, όμως το πρωτάθλημα δεν έχει την ίδια προβολή που έχουν αυτά της κεντρικής Ευρώπης. Μπορώ να πω ότι κάθε επιλογή έχει και ένα μείον, όμως στο τέλος μετράει για μένα ότι παίζω σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός και είμαι ευτυχισμένος εδώ. Προετοιμάζομαι πάντως για την επιστροφή μου στη Σελεσάο. Έξι χρόνια μακριά από την πατρίδα νομίζω ότι με έχουν γεμίσει εμπειρίες και νιώθω πανέτοιμος για να ξαναπαίξω στην Εθνική. Δεν πιέζω καταστάσεις, αφήνω τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους».

Ο μέσος του Ολυμπιακού μίλησε και για τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα: «Ήταν απλά τα πράγματα για μένα όταν ήμουνα μικρός. Πάντα ονειρευόμουν ότι θα γίνω ποδοσφαιριστής και μάλιστα υψηλού επιπέδου, όμως ποτέ δεν είχα φανταστεί τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζα. Ξεκίνησα να παίζω από πολύ μικρή ηλικία. Ο πατέρας μου έπαιζε στην CRB και με έπαιρνε μαζί του στους αγώνες, με αποτέλεσμα να έχω από μικρός μια εικόνα για το μέλλον μου. Ο πατέρας μου ήταν ουσιαστικά αυτός που με έβαλε στο ποδόσφαιρο. Όλα τα υπόλοιπα ήρθαν φυσιολογικά».

Τέλος, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε: Στα 15 μου χρόνια άρχισα να το βλέπω πιο σοβαρά το θέμα. Πήρα μέρος σε ένα τουρνουά με την ομάδα του Ζοσέ Βάλτερ και λίγο μετά κατακτήσαμε το Κύπελλο Ραϊμούντο Φάγκνερ το 1998. Στον τελικό, ήταν ένας κυνηγός ταλέντων της Βιτόρια, ονόματι Παστόρε, ο οποίος με κάλεσε για δοκιμαστικά δύο εβδομάδες μετά στις ακαδημίες της Βιτόρια. Χάρη στον Θεό τα κατάφερα. Έπρεπε να είμαι 100% συγκεντρωμένος και να ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις και τις ευθύνες που μου αναλογούσαν παρά το γεγονός ότι ήμουν μόλις 15 ετών. Χρειάστηκε μεγάλη πειθαρχία. Όλα όμως έγιναν πιο εύκολα για μένα όταν συνειδητοποίησα τι ακριβώς ήθελα. Ήθελα να γίνω επαγγελματίας και θυσίασα τα πάντα για αυτό. Δυο χρόνια μετά, στα 17 μου, είχα την πρώτη ευκαιρία με την επαγγελματική ομάδα με τον Μάριο Σέρζιο. Έπαιξα σε 3 πρωταθλήματα, έφτασα στην Εθνική στην ηλικία των 20 και το 2003 ένιωσα μεγάλη περηφάνια που εκπροσωπούσα την πόλη μου στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Έμεινα μέχρι τα τέλη του 2003 στη Βιτόρια και ακολούθως μεταγράφηκα στην Ιαπωνία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.