Με αρκετά προβλήματα για την κορυφή

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχτεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (19:30).

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχτεί στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (19:30). Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Παναθηναϊκό και να έχουν την ευκαιρία του προσπεράσματος στο δεύτερο ημίχρονο με τον Εργοτέλη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπάθησε όλη την εβδομάδα να τονίσει την σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του και προβληματίζεται για τις απουσίες βασικών παικτών. Ο Ισπανός τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς, τους Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου και Τοροσίδη, προχωρώντας αναγκαστικά σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Το 4-4-1-1 θα διατηρηθεί και σε αυτή την αναμέτρηση με τον Πάρντο να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια και τους Α. Παπαδόπουλο και Μοντέστο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Γκαλίτσιος και Ραούλ Μπράβο θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Ντουντού και Ουρτάδο θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ριέρα και Ρόμενταλ, ενώ ο Φουστέρ θα έχει ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον Μιραλάς, ο οποίος θα είναι η μοναδική επιθετική αιχμή των “ερυθρόλευκων”.

Στις εξέδρες του “Γ. Καραϊσκάκης” αναμένεται να βρεθεί και ο Κριστόφ Ενροτέ, ο οποίος θα έχει τις επόμενες ημέρες επαφή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Κέβιν Μιραλάς. Ο μάνατζερ του Βέλγου μεσοεπιθετικού θα συζητήσει με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, τους όρους του συμβολαίου που θα κληθεί να υπογράψει ο πελάτης του, σε περίπτωση ολοκλήρωση της μετεγγραφής του από την Σεντ Ετιέν.

Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.