Αλλάζει πολλά ο Φερέιρα

Σε ριζικές αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό.

Σε ριζικές αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρακολούθησε την αναμέτρηση των “πράσινων” απέναντι στον Ηρακλή και κατάλαβε αμέσως, πως οι “πράσινοι” θα χρειαστούν αρκετή δουλειά για να φτάσουν στο αγωνιστικό επίπεδο που αυτός επιθυμεί. Ο 64χρονος τεχνικός έχει άποψη για το ρόστερ της ομάδας, καθώς φρόντισε να παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες των “πράσινων” μέσω dvd και εκεί που θα εστιάσει την προσοχή του είναι στην αμυντική λειτουργία και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα νεκρά διαστήματα που παρουσίασαν οι “πράσινοι” στο ματς με τον Ηρακλή, το οποίο ξεκίνησε εφιαλτικά με τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων. Η ανατροπή του σκορ και η επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας, τόνωσαν την ψυχολογία των παικτών ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τη Μπαρτσελονα για το Τσάμπιονς Λιγκ, στην οποία αναμένεται να ντεμπουτάρει ο Πορτογάλος τεχνικός. Ο Φερέιρα ξεκαθάρισε στη διοίκηση πως δε φοβάται να αντιμετωπίσει τους Καταλανούς, αναγνωρίζοντας παράλληλα τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Ο έμπειρος προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος τόνισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις και πως η δουλειά θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα στην Παιανία. Ο Φερέιρα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας του για το ματς της Τετάρτης, την Κυριακή στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, χωρίς να υπολογίζει στον ανέτοιμο Λέτο και στον Γκοβού, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το “τριφύλλι” τις επόμενες ημέρες.

Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.