Αισιόδοξος ενόψει Εργοτέλη ο Πάρντο

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Παγκρήτιο Στάδιο στο ματς με τον Εργοτέλη, εμφανίστηκε ο Ούρκο Πάρντο.

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Παγκρήτιο Στάδιο στο ματς με τον Εργοτέλη, εμφανίστηκε ο Ούρκο Πάρντο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας των “ερυθρολεύκων” μίλησε και για τη μεγάλη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει πολλούς καλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις όποιες απουσίες. Ο Πάρντο μίλησε στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”. Αναλυτικά η συνέντευξή του:
 
Ούρκο, άλλη μια νίκη και άλλη μια τριάρα στο Καραϊσκάκης. Το σχόλιο σου για την έκβαση της αναμέτρησης; «Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά, αλλά, ταυτόχρονα έκανε συντήρηση δυνάμεων για το δεύτερο μέρος. Και νομίζω ότι αυτό βγήκε στη συνέχεια. Κατά τη γνώμη μου η ομάδα έκανε μεγάλο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο».
 
Και ενώ υπήρχαν και σημαντικές απουσίες έτσι; «Είχαμε αρκετά προβλήματα, αλλά νομίζω ότι για ακόμη μια φορά ο κόσμος είχε την ευκαιρία να καταλάβει ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς παίκτες και το ρόστερ του μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες».
 
Όπως δηλαδή ανταποκρίθηκες εσύ, που σε βλέπουμε να ανεβαίνεις όλο και περισσότερο; «Εντάξει, νομίζω πως είναι φυσιολογικό. Όταν μπαίνεις στην αρχή δεν έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά πλέον νοιώθω τέλεια και ανυπομονώ για ακόμη καλύτερη συνέχεια».
 
Μπροστα σας πλέον υπάρχει ένα. ημίχρονο εναντίον του Εργοτέλη. Θα καταφέρεται να πάρετε την νίκη στο συγκεκριμένο διάστημα; «Θα πάμε στην Κρήτη προκειμένου μέσα σε ένα ημίχρονο να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε άλλη μια νίκη. Είναι αρκετό ένα ημίχρονο για να νικήσουμε».
 
Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.