Τα δυο πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών

Το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Champions League θα σφραγίσουν δυο από τις τέσσερις ομάδες, που διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Τρίτη.

Το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Champions League θα σφραγίσουν δυο από τις τέσσερις ομάδες, που διασταυρώνουν τα ξίφη τους στους προημιτελικούς της Τρίτης. Στην Κωνσταντινούπολη, η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαρδίτης, στη ρεβάνς του 3-0 στον πρώτο αγώνα του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η «βασίλισσα» της Ευρώπης έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τους Τούρκους να θέλουν τη νίκη για λόγους γοήτρου. Η ισπανική ομάδα από την πλευρά της, θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις νίκες της και να πάρει την πρόκριση με πανηγυρικό τρόπο.

Κατά το παρελθόν, οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές. Η τουρκική μάδα είχε κατακτήσει το Super Cup το 2000, όταν είχε νικήσει 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μονακό. Στα προημιτελικά του Champions League την ίδια σεζόν, η Γαλατάσαραϊ είχε νικήσει 3-2 στην Κωνσταντινούπολη, όμως είχε ηττηθεί 3-0 από την ισπανική ομάδα στη Μαδρίτη.

Η Γαλατάσαραϊ μετρά πέντε νίκες, ισάριθμες ήττες και δυο ισοπαλίες με ισπανικές ομάδες εντός έδρας, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επισκεφθεί ακόμα μια φορά την Τουρκία κατά το παρελθόν, όταν είχε αναδειχτεί ισόπαλη 1-1 με τη Μπεσίκτας την σεζόν 1958-59. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Στεφάν Λανουά από τη Γαλλία.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Μάλαγα στη Βεστφαλία. Η γερμανική ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει τη νίκη, που θα την οδηγήσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων, στο «Ροσαλέδ», το 0-0 είχε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Οι περσινοί πρωταθλητές Γερμανίας έχουν μια νίκη, δυο ήττες και τρεις ισοπαλίες με ισπανικές ομάδες εντός έδρας. Από την άλλη πλευρά, η Μάλαγα αντιμετωπίζει για πρώτη φορά γερμανική ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κρεγκ Τόμσον από την Σκωτία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.