Κρέσιτς: Ήταν πέναλτι στον Σαλπιγγίδη

Απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ στο Φάληρο εμφανίστηκε ο Ντάριο Κρέτις.

Απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ στο Φάληρο εμφανίστηκε ο Ντάριο Κρέτις. Ο Κροάτης τερματοφύλακας του “Δικέφαλου” του Βορρά δήλωσε στην εφημερίδα “Εξέδρα” πως ο διαιτητής Παμπορίδης αδίκησε την ομάδα του και πως θα έπρεπε να έχει καταλογίσει πέναλτι στη φάση της ανατροπής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, δείχνοντας και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Ολυμπιακού.
 
Χαρακτηριστικά, ο παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε: ” Από τα δύο πέναλτι, μπορούσε να δώσει το ένα, στην ανατροπή του Σαλπιγγίδη. Πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη φάση δεν έδωσε το πέναλτι, γιατί θα έπρεπε να δώσει και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού. Με όλα αυτά, η πίεση που είχαμε ανέβηκε λίγο παραπάνω και υπήρξαν και κάποιες ακραίες αντιδράσεις”.
 
Όσον αφορά στην απόδοση του “Δικέφαλου” του Βορρά στο συγκεκριμένο ματς τόνισε: «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε όταν ήμασταν έντεκα εναντίον έντεκα. Ήμασταν απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μέσα στο γήπεδο δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε όσο αγωνιζόμασταν έντεκα εναντίον έντεκα. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, κατά διαστήματα παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για εμάς».
 
Τέλος, ο Κρέσιτς συμπλήρωσε: «Πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία. Να έχουμε το ίδιο μυαλό που έχουμε δείξει στους τελευταίους αγώνες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.