Καμία ανησυχία για Βιεϊρίνια και Μούσλι

Δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης οι Αντελίνιο Βιεϊρίνια και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, όμως το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ εμφανίζεται καθησυχαστικό.

Δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης οι Αντελίνιο Βιεϊρίνια και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, όμως το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ εμφανίζεται καθησυχαστικό. Οι δυο παίκτες αναμένεται να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο και δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της προπόνησης για προληπτικούς λόγους.

Ο Μάκης Χάβος αναμένεται να έχει κανονικά στη διάθεσή του, τόσο τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, όσο και τον Βόσνιο επιθετικό, οι οποίοι αναμένεται να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις που έχουν στα πλευρά και κοιλιακούς, αντίστοιχα. Ο Πάμπλο Κοντρέρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και δε θα πάρει μέρος στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου. Ο Χιλιανός αμυντικός αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς με τη Μπριζ, στην πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Επίσης, ατομικό έκανε ο Σνάουτσνερ και θεραπεία ο Σαβίνι.

Τέλος, ο Βιτόλο πήρε άδεια ξεκούρασης από τον Έλληνα τεχνικό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Πέμπτη. Η επόμενη προπόνηση του “Δικέφαλου” του Βορρά είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 της Πέμπτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.