Ανανέωσε ο Σκόκο

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ ΑΕΚ, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με το Νάτσο Σκόκο!

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ ΑΕΚ, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με το Νάτσο Σκόκο! Ο Αργεντινός επιθετικός, υπέγραψε συμβόλαιο με το “δικέφαλο” μέχρι τον Ιούνιο του 2013, βάζοντας τέλος στο σίριαλ της παραμονής του!

Η ανακοίνωση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ:
“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ignacio Martin Scocco έως τον Ιούνιο του 2013”.

Η άμυνα δίνει αποτελέσματα

 Καλύτερη αμυντική λειτουργία θέλει από τους ποδοσφαιριστές του, ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του ανασταλτικά, καθώς πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει η ΑΕΚ να ανακάμψει και να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στην αμυντική γραμμή, στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό και δοκιμάζει δυο διαφορετικές τετράδες, στις έως τώρα προπονήσεις της Ένωσης.

Η πρώτη αποτελείται από τους Αργυρίου, Νταντόνομ, Γιάχιτς και Δέλλα, ενώ η δεύτερη από τους Γεωργέα, Νασούτι, Μανωλά και Καράμπελα. Οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Ντιόπ να παίρνει θέση βασικού, καθώς απουσιάζουν οι Καφές και Πατσατζόγλου, ενώ ο Λαγός αναμένεται να ξεκινήσει στην τριάδα της μεσαίας γραμμής και όχι στο αριστερό άκρο. Στις τελευταίες προπονήσεις της Ένωσης θα ξεκαθαρίσει και το αν θα αγωνιστούν τελικά οι Σάχα και Μπλάνκο, στο συγκεκριμένο ματς.

Όσον αφορά στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Σκόκο, οι ιθύνοντες της Ένωσης μετέθεσαν τη νέα συνάντηση για την επόμενη εβδομάδα, αφού η προσοχή όλων θα πρέπει να στραφεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τέλος, διαψεύδονται από την ΑΕΚ τα σενάρια που ήθελαν τη Τζένοα να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Σάββα Γκέντσογλου. Όπως τονίζουν οι ιθύνοντες της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον νεαρό Έλληνα παίκτη μέχρι στιγμής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.