Στο μικροσκόπιο του Κοκότοβιτς ο Άρης

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται στον Πανσερραϊκο με όλη τους την προσοχή στραμμένη στον αγώνα με τον Αρη

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται στον Πανσερραϊκο με όλη τους την προσοχή στραμμένη στον αγώνα με τον Αρη   Μπορεί οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης να αποτελούν έναν δυνατό αντίπαλο, όμως αυτό που προβληματίζει περισσότερο τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς είναι η δική του ομάδα και πιο συγκεκριμένα τα σκαμπανεβάσματα στις αποδόσεις των παικτών. Ο Σέρβος τεχνικός  έχει εστιάσει την προσοχή του σε ορισμένους παίκτες του Άρη που θεωρούνται ως «παίκτες κλειδιά» προκειμένου να τους μπλοκάρει, καθώς οι τελευταίοι μπορούν να κάνουν ανά πάσα στιγμή την ζημιά.

    Από την άλλη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης, ο κ. Κοκότοβιτς έστρεψε την προσοχή του στην επιθετική γραμμή. Μοναδική απουσία ήταν αυτή του Παντελιάδη, ο οποίος ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

    Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται την Παρασκευή με μία προπόνηση και στη συνέχεια ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα ανακοινώσει τους παίκτες που  θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

    Μεγάλη είναι -τέλος- η ζήτηση των εισιτηρίων για τον αγώνα κόντρα στον Άρη που θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών. Την ημέρα του αγώνα ο έλεγχος των εισιτηρίων θα γίνεται από ειδικό μηχάνημα που έχει εγκατασταθεί στις θύρες της «ερυθρόλευκης» έδρας, ενώ θα γίνει και προ-έλεγχος αυτών από την αστυνομία και την ασφάλεια του γηπέδου. Κατά τον έλεγχο, αν εντοπιστούν εισιτήρια που δεν έχουν ταινία ασφαλείας, τότε οι κάτοχοι αυτών θα οδηγούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.