Εκανε την έκπληξη η Χετάφε

Την έκπληξη της 13ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα πέτυχε η Χετάφε, καθώς νίκησε 3-1 μέσα στη Σεβίλη. Εύκολα η Βιγιαρεάλ την Σαραγόσα, "διπλό" της Εσπανιόλ στην Μαδρίτη!

Την έκπληξη της 13ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα πέτυχε η Χετάφε, καθώς νίκησε 3-1 μέσα στη Σεβίλη. Μάλιστα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30′ με τον Κανουτέ, αλλά οι φιλοξενούμενοι «γύρισαν» το ματς με πέναλτι του Μανού στο 57′ και γκολ των Μίκου στο 59′ και Ρίος στο 77′.

Στο μεταξύ, σε ρυθμό… περιπάτου πέρασε η Βιγιαρεάλ από το «Ρομαρέδα», επικρατώντας 3-0 της Σαραγόσα στο πλαίσιο της 13ης ημέρας του ισπανικού πρωταθλήματος. Το «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Σένα (8΄), Καθόρλα (17΄) και Νίλαμρ (65΄) και παραμένει στην τρίτη θέση της κατάταξης, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι, που παραμένουν στην τελευταία θέση, τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κοντίνι στο 63΄.

Τέλος, η Εσπανιόλ επικράτησε 3-2 της Ατλέτικο μέσα στη Μαδρίτη, με πέναλτι του Λουίς Γκαρσία (22′) και γκολ των Βερντού (53′), Οσβάλντο (78′). Για την αντίπαλο του ‘ρη στο Γιουρόπα Λιγκ σκόραραν οι Τιάγκο (45′) και Αγκουέρο (66’).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.