Φέργκιουσον: Εντυπωσιακός ο Μπερμπάτοφ

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μετά τα πέντε γκολ που σημείωσε στο εντυπωσιακό 7-1 επί της Μπλάκμπερν.

Ο Βούλγαρος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και όπως ήταν φυσικό, μετά το τέλος του ματς στο “Ολντ Τράφορντ”, ο “Φέργκι” έκανε ειδική αναφορά στο πρόσωπό του.

Ο τεχνικός των “κόκκινων” διαβόλων τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει και έκτο γκολ, αλλά στο τέλος ο Ρόμπινσον έκανε μια εξαιρετική επέμβαση. Όταν οι επιθετικοί δεν σκοράρουν τότε θεωρούν ότι δεν κάνουν την δουλειά τους. Σήμερα ο Μπερμπάτοφ επέστρεψε».

Από την πλευρά του, ο Βούλγαρος επιθετικός τόνισε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Σκόραρα πέντε φορές σε ένα παιχνίδι. Πραγματικά συνέβη. Είχα σκοράρει και στο παρελθόν πολλά γκολ σε ένα ματς αλλά ήταν πολύ παλιά όταν ήμουν στη Βουλγαρία. Τώρα το πέτυχα στην Αγγλία και το να μπαίνω σε μια λίστα μαζί με τον Άντι Κόουλ και τον Σίρερ είναι πολύ μεγάλη τιμή. Το πρώτο γκολ ήταν το πιο σημαντικό γιατί σου δίνει την αυτοπεποίθηση να παίξεις καλύτερα. Από την στιγμή που αγωνίζεσαι ως επιθετικός ο κόσμος ασχολείται μόνο με το πόσα γκολ πετυχαίνεις. Εμένα με απασχολεί και το πως αγωνίζομαι γενικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.