Αισιόδοξος ο Χριστοδουλόπουλος

Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί καλύτερος στις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προσπαθεί να περάσει μια άλλη νοοτροπία και αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα, ενώ συμπλήρωσε πως δε θα ξεχάσει το εφετινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο ουσιαστικά του έδωσε την ευκαιρία να κερδίσει μια θέση στο βασικό σχήμα των “πράσινων”. Ο Χριστοδουλόπουλος μίλσηε στην εφημερίδα «Real Sport».

Ο Έλληνας παίκτης τόνισε για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των “πράσινων”: «Θα δούμε όπως πιστεύω άλλη ομάδα. θα παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Το θέλουμε πρώτα για τους εαυτούς μας και μετά για τον κόσμο. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και με πολύ δουλειά θα γίνει καλύτερη. Τον τίτλο θα τον διεκδικήσουμε μαζί με τον Ολυμπιακό και τον θέλουμε, για να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Όσον αφορά στον Τζιμπρίλ Σισέ υπογράμμισε: «Με τον Τζιμπρίλ έχω καλή συνεργασία. Ξέρω πως κινείται και που θέλει την μπάλα. Είναι θέμα χημείας. Είναι μεγάλος παίκτης και δεινός σκόρερ. Σαν τον Σισέ δεν έχουν περάσει άλλοι παίκτες από την Ελλάδα και η παρουσία του στη χώρα μας κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και το διαφημίζει στο εξωτερικό».

Ο Χριστοδουλόπουλος μίλησε και για τις εφετινές του εμφανίσεις: «Γύρισα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και είχα καλές εμφανίσεις σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξα. Με τον Ολυμπιακό απλά έτυχε να είμαι στο κατάλληλο παιχνίδι και στην κατάλληλη στιγμή. Επειδή είμαι Έλληνας και αφουγκράζομαι την ατμόσφαιρα ενός τέτοιου ντέρμπι, γνωρίζω ότι αυτά τα ματς είναι μεγάλη υπόθεση, ξέρω τι πρέπει να γίνει… Αυτό το ντέρμπι δεν ξεχνιέται με τίποτα γιατί ήρθε η νίκη μετά από πολύ καιρό και με ανατροπή και προσωπικά πιστεύω ότι είχα καλή απόδοση. Θα το θυμάμαι μια ζωή, όπως και ο κόσμος. Πιο σημαντικό, όμως, για μένα ήταν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, διότι σκόραρα και έδωσα τη νίκη στην ομάδα μου και έδειξα ότι βρίσκομαι σε μια σταθερά ανοδική πορεία και έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Τέλος, ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Πλέον κοιτάμε το ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας. Δεν χάθηκε τίποτα ακόμη, εξάλλου, είναι νωρίς. Μπορεί ο Ολυμπιακός να ξέφυγε με τρεις βαθμούς, όμως, υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος και θα γίνουν μεγάλες ανατροπές. Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και έχουμε το χρόνο. Όλα θα κριθούν από τις δικές μας δυνατότητες. Στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.