Έξι λόγοι που τον κρατάνε κορυφή

Με τη νίκη του στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην κορυφή κι εκεί σκοπεύει να μείνει.

 Στην προσπάθειά του αυτή έχει πολλούς. συμμάχους. 1. Διαθέτει δυναμική από την αλλαγή προπονητή, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. 2. Δεν έχει άλλες υποχρεώσεις στην Ευρώπη (μετά το ταξίδι στην Κοπεγχάγη για την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ). 3. Έχει πιο εύκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του α΄ γύρου από τον αιώνιο αντίπαλό του. 4. Δεν έχει τραυματισμούς. Τουλάχιστον όχι τόσους, όσους ο Ολυμπιακός. Ο Λέτο είναι έτοιμος, σε λίγο και ο Νίνης. 5. Έχει τον Σισέ σε εκπληκτική κατάσταση. Ο Γάλλος σκοράρει κατά ριπάς στα τελευταία ματς. 6. Θα έχει σύντομα ενεργό και πάλι τον Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος δήλωσε μετάνοια και ο Φερέιρα είναι αποφασισμένος να του δώσει μια ακόμη ευκαιρία.

Όσον αφορά στον Σισέ. Το φαινόμενο παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις για τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος εσχάτως σκοράρει δις σε κάθε ματς. Ξεκίνησε  από την Καβάλα (2-2), συνέχισε με τον Εργοτέλη (4-1), δοξάστηκε με τον Ολυμπιακό (2-1), αποθεώθηκε με τον Ηρακλή (4-2) και ξέσπασε στην Κέρκυρα (2-0). Κάπως έτσι έφτασε τα 12 γκολ σε 11 αγώνες του στο πρωτάθλημα (δεν είχε παίξει στην πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη).

«Έξις δευτέρα φύσις» έλεγαν οι αρχαίοι προγονοί μας. Κι ο Σισέ φυσικά δεν απέκτησε φέτος αυτή τη συνήθεια. Στα γήπεδά μας πάντως από πέρσι έχει αρχίσει να  «χτυπάει» δυο φορές. Έκανε σεφτέ στον αγώνα με τη Λάρισα (4-0) στο Ολυμπιακό Στάδιο και μετά πήρε φόρα. Δυο γκολ στον Πανιώνιο, δυο στα Γιάννενα, δυο στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, δυο στον Εργοτέλη, δυο στην Ξάνθη, δυο στη Λάρισα, δυο στη Ρόμα, δυο στη Νέα Σμύρνη. Σύνολο 9 ματς. Και 5 μέχρι τώρα τη φετινή σεζόν, 14.

Στο μεταξύ, ο Φερέιρα ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κέρκυρας έδωσε στους παίκτες ρεπό για σήμερα ενώ τους επέτρεψε το βράδυ της Κυριακής να το «ρίξουν έξω». Ο Πορτογάλος τεχνικός τους έδωσε άδεια να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο στις 1.30 π.μ.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.