“Βρίσκουμε τα πατηματά μας”

Ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ήταν ο Ανρί Καμαρά.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ήταν ο Ανρί Καμαρά. Ο επιθετικός του Περιστεριού  μίλησε στον “Sentra FM 103,3”, για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, το ελληνικό πρωτάθλημα, το επίπεδο προσαρμογής του στη χώρα μας αλλά και τη φάση του πέναλτι που κέρδισε και γιατί δεν το εκτέλεσε ο ίδιος.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Καμαρά:
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Εδώ και μερικά ματς ο Ατρόμητος βρίσκει τα πατήματα του. Αρχίζουμε και παίζουμε πολύ καλύτερα. Χθες ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσα στην Τούμπα. Παίξαμε πολύ καλά, παίξαμε έξυπνα και αυτό μας επέτρεψε να κερδίσουμε και να είμαστε ευχαριστημένοι”.
 
Για το ελληνικό πρωτάθλημα: “Πλέον μετά το ξεκίνημά μου στο ελληνικό πρωτάθλημα έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι. Ήταν έκπληξη για εμένα, γιατί αρχικά περίμενα ένα εύκολο πρωτάθλημα, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν έτσι. Το επίπεδο δεν είναι χαμηλό όπως εγώ πίστευα, είναι αρκετά ανταγωνιστικό, υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές στο ελληνικό πρωτάθλημα και τα πράγματα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικά από ό,τι αρχικά θεωρούσα”.
 
Για το αν ξεχωρίζει κάποιους παίκτες από το πρωτάθλημα: “Δυσκολεύομαι να αναφέρω κάποια ονόματα Ελλήνων ποδοσφαιριστών που μου έχουν κάνει εντύπωση. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα. Δεν αισθάνομαι μόνος γιατί υπάρχουν πολλοί Αφρικανοί και Γάλλοι ποδοσφαιριστές όπως στην Καβάλα. Το μεγαλύτερο αστέρι του πρωταθλήματος είναι ο Σισέ, ο οποίος πηγαίνει πολύ καλά σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, έχει σκοράρει πολλά τέρματα, έχει βρει τον ρυθμό του και είναι σίγουρα ένας παίκτης που ξεχωρίζει”.
 
Για το επίπεδο προσαρμογής του: “Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα χρειάστηκα πάντα χρόνο μέχρι να αρχίσω να σκοράρω. Μου έχει δημιουργηθεί αρκετό άγχος από το γεγονός ότι η ομάδα περιμένει από εμένα πολλά γκολ. Το σημαντικό είναι ότι αρχίζω και κάνω κάποια καλά παιχνίδια, βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει και αυτό είναι κάτι που θα με βοηθήσει για τη συνέχεια”.
 
Για την φάση του πέναλτι: “Δεν το εκτέλεσα γιατί δεν αισθανόμουν καλά ψυχολογικά. Αν αισθάνομαι καλά το πέναλτι το αναλαμβάνω και το εκτελώ εγώ, αλλά αν δεν αισθάνομαι δεν το εκτελώ. Στο συγκεκριμένο πέναλτι δεν αισθανόμουν τα πόδια μου πολύ καλά όταν κέρδισα το πέναλτι. Επίσης αυτές οι αποφάσεις παίρνονται από το κεφάλι και αισθανόμουν ότι δεν έπρεπε εγώ να το εκτελέσω και γι’ αυτό το άφησα στον συμπαίκτη μου.
 
Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα που θα πρέπει να βοηθηθεί και να πάρει εμπρός μετά και από αυτή την πολύ σημαντική νίκη. Είναι σημαντικό να καθαρίζουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας. Πρέπει κερδίζουμε τα ματς στο ένα γκολ δίχως να δεχόμαστε και ακόμα και αυτό το ένα γκολ να είναι αρκετό για να μας δώσει την νίκη και τους τρεις βαθμούς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.