Διπλή βράβευση για τον Ανδρέα Τάτο

Διπλό δώρο για την ονομαστική του εορτή θα πάρει το μεσημέρι ο Ανδρέας Τάτος.

 Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ατρομήτου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (ΜVP) της 12ης αγωνιστικής για την απόδοση του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συγκεντρώνοντας το 60,07% των ψήφων, έναντι 23% του Γρηγόρη Μάκου και 16,94% του Τζιμπρίλ Σισέ.
Έτσι λοιπόν θα παραλάβει δύο βραβεία δεδομένου ότι είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης (MVP) και της 10ης αγωνιστικής για την απόδοση του στο ματς με τον Πανιώνιο σε μια ψηφοφορία που έληξε μόλις την περασμένη Παρασκευή λόγω της καθυστερημένης διεξαγωγής του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα Εργοτέλης – Ολυμπιακός.
Η διπλή βράβευση του Ανδρέα Τάτου θα πραγματοποιηθεί στο Blue Star cafe στο γήπεδο Περιστερίου στις 12.30. Τις απονομές θα κάνουν το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλειος Μπέτσης και ο περιστεριώτης πρώην αθλητής του μπάσκετ Νίκος Κασουρίδης που έχει συνδέσει το όνομα του με την «χρυσή» εποχή του Γ.Σ.Περιστερίου.
Το διπλό βραβείο σαφώς και είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει ο Τάτος για την χθεσινή ονομαστική του εορτή αλλά και μια επιβράβευση για τις καταπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τον τελευταίο μήνα ο 21χρονος χαφ. Ο Δώνης δειχνει να πιστευει πολύ στις δυνατότητες του και ο ίδιος ανταποδίδει στον προπονητή του την εμπιστοσύνη που του δείχνει με το να δίνει τον καλύτερο του εαυτό μέσα στο γήπεδο. Επίσης εάν συνεχίσει έτσι δεν θα αργήσει να τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού τεχνικού Φερνάντο Σάντος ο οποίος έχει δείξει έως τώρα ότι η πόρτα της εθνικής είναι ανοιχτή για όποιον το αξίζει

* Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα με την ΑΕΚ. Τον Ατρόμητο εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργος Χατζής και ο Υπεύθυνος Ασφάλειας Σπύρος Μπουλούσης. Έγινε δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ η οποία θα παραλάβει 1000 εισιτήρια για τη Θύρα 1 (20 ευρώ).

* Η προπώληση εισιτηρίων από το Τμήμα Διαχείρισης θα ξεκινήσει την Τετάρτη (17.00- 20.00). Την Πέμπτη και την Παρασκευή το γραφείο της διαχείρισης θα είναι ανοικτό από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 και το Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ), Θύρα 5 (μαθητική-οικογενειακή): 10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας και 5 ευρώ το παιδικό, Θύρα 7: 15 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ).
. Στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.