Μπουτραγκένιο: «Ελπίζω αυτή τη φορά να τους νικήσουμε»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς από τη Ντόρτμουντ για τα δύο παιχνίδια της φάσης των ομίλων και να φτάσει στο «Γουέμπλεϊ», όπως τόνισε ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς από τη Ντόρτμουντ για τα δύο παιχνίδια της φάσης των ομίλων και να φτάσει στο «Γουέμπλεϊ», όπως τόνισε ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο.

Ο αθλητικός διευθυντής των Μαδριλένων εκπροσώπησε τον σύλλογο στην κλήρωση της Παρασκευής και μίλησε με σεβασμό για τη Μπορούσια. Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στους ομίλους της φετινής διοργάνωσης με τους Γερμανούς να κερδίζουν 2-1 εντός και να παίρνουν ισοπαλία 2-2 εκτός.

«Σεβόμαστε πολύ τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Παίξαμε μαζί της δύο φορές αλλά δεν καταφέραμε να τη νικήσουμε. Αυτή τη φορά ελπίζω ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά γιατί θέλουμε να είμαστε στον τελικό και αυτό ονειρευόμαστε», είπε ο πρώην διεθνής Ισπανός στράικερ και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε τις δυνατότητές τους και πόσο δύσκολο θα είναι να τους σταματήσουμε. Είναι μεγάλο το κίνητρο, μας έμεινε άλλο ένα βήμα για να φτάσουμε στον τελικό που μας λείπει αρκετά χρόνια στη Μαδρίτη. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ομάδα θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση για να τα καταφέρει και να φτάσει στο ”Γουέμπλεϊ”. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας έχουμε πιθανότητες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.