«Σκαλοπάτι για μένα ο Πανσερραϊκός»

Την πρώτη του προπόνηση με την ερυθρόλευκη φανέλα πραγματοποίησε το νέο απόκτημα του Πανσερραϊκού, Σεμίρ Κέρλα.

 «Ο Πανσερραϊκός είναι μια ιστορική ομάδα με μεγάλο παρελθόν και σίγουρα μεγαλύτερο μέλλον», ήταν τα πρώτα λόγια του αμυντικού άσου κατά τη διάρκεια της πρώτης του προπόνησης και συνέχισε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα σε μια τέτοια ομάδα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Σαν ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσω να συμβάλω στην πραγματοποίηση των στόχων της νέας μου ομάδας. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι με πειθαρχία, σοβαρότητα και προσαρμοστικότητα θα μπορέσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Με βάση τις πληροφορίες που έχω για τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα, πιστεύω ότι ο ερχομός μου στον Πανσερραϊκό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου». 
Στον αγωνιστικό τομέα ο προπονητής της ομάδας των Σερρών, Ντράγκαν Κοκότοβιτς πραγματοποίησε προπόνηση εστιάζοντας κυρίως στην τακτική, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνεται την Παρασκευή με μία πρωινή προπόνηση.

 «Ο Πανσερραϊκός είναι μια ιστορική ομάδα με μεγάλο παρελθόν και σίγουρα μεγαλύτερο μέλλον», ήταν τα πρώτα λόγια του αμυντικού άσου κατά τη διάρκεια της πρώτης του προπόνησης και συνέχισε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα σε μια τέτοια ομάδα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Σαν ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσω να συμβάλω στην πραγματοποίηση των στόχων της νέας μου ομάδας. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι με πειθαρχία, σοβαρότητα και προσαρμοστικότητα θα μπορέσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Με βάση τις πληροφορίες που έχω για τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα, πιστεύω ότι ο ερχομός μου στον Πανσερραϊκό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου».  Στον αγωνιστικό τομέα ο προπονητής της ομάδας των Σερρών, Ντράγκαν Κοκότοβιτς πραγματοποίησε προπόνηση εστιάζοντας κυρίως στην τακτική, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνεται την Παρασκευή με μία πρωινή προπόνηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.