Αποθέωση από μαθητές

Την αποθέωση γνώρισαν οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, Στέλιος Σφακιανάκης και Γκρέγκορι Βινιάλ που επισκέφθηκαν το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσουν εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι μαθητές του σχολείου δημιούργησαν ατμόσφαιρα γηπέδου αφού υποδέχθηκαν τους παίκτες με συνθήματα δείχνοντας την αγάπη τους για την ομάδα ενώ περίμεναν υπομονετικά για να πάρουν στα χέρια τους τα εισιτήρια του κυριακάτικου παιχνιδιού, αφίσες της ομάδας και πολλά αυτόγραφα. Η αντιπροσωπεία του Ατρόμητου (κοντά της βρέθηκε και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Περιστερίου Ανδρέας Σχίζας) αποχώρησε από το 3ο Γυμνάσιο επίσης με συνθήματα από την πλευρά των μαθητών οι οποίοι μάλιστα είχαν την παρότρυνση της Διευθύντριας του σχολείου να αποχαιρετήσουν με τον τρόπο αυτό την ομάδα!.
Στα αγωνιστικά τώρα η προπόνηση της Πέμπτης διεξήχθη στο γήπεδο Περιστερίου με μοναδικό απόντα τον Θανάση Καραγκούνη που έχει πυρετό και παραμένει κλινήρης στο σπίτι του. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Την Παρασκευη η προπόνηση θα γίνει στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

* Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι ανοικτό την Παρασκευή από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ), Θύρα 5 (μαθητική-οικογενειακή): 10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας και 5 ευρώ το παιδικό, Θύρα 7: 15 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.