Επιστρέφει ο Τέρι

Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από απουσία σχεδόν ενός μήνα, είναι ο Τζον Τέρι, σύμφωνα με τον προπονητή της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι.

Ο Άγγλος διεθνής αισθανόταν ενοχλήσεις στα νεύρα του δεξιού του ποδιού και στα μέσα Νοεμβρίου βρέθηκε στην Ιταλία όπου και εξετάστηκε από ειδικευμένο γιατρό. Έτσι, σύμφωνα πάντα με τον τεχνικό των «μπλε», ο 30χρονος μέσος θα μπορέσει να αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα της Τσέλσι με την Εβερτον. «Ο Τζόν Τέρι θα παίξει. Προπονήθηκε κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας», είπε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε: «Δεν έχει κανένα πρόβλημα, δείχνει σε καλή κατάσταση και αύριο θα ξεκινήσει».

Ο Ιταλός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες του Άλεξ, καθώς ο Βραζιλιάνος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον γόνατο. Τέλος, ο Μίκαελ Εσιέν ο οποίος τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρούνταν από πολλά προβλήματα τραυματισμών επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στο σαββατιάτικο αγώνα.

«Ο Εσιέν είναι πάλι διαθέσιμος, ο Ζίρκοφ είναι αδύνατον να αγωνιστεί αύριο καθώς δεν βρίσκεται στην επιθυμητή φυσική κατάσταση και ο Λάμπαρντ ίσως επανέρθει στους αγωνιστικούς χώρους την επόμενη εβδομάδα. Θα είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να επιστρέψει στον αγώνα με την Τότεναμ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.