Η ΑΕΛ στο προσκήνιο

Το σχόλιο του Κωστή Μπότσαρη

Το τέλος ευρωπαϊκής αγωνιστικής υποχρέωσης, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, σημαίνει και την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη σ’ επίπεδο πρωταθλήματος. Τον ΠΑΟΚ θα περιμένει την Κυριακή για το παρθενικό ποδοσφαιρικό αγώνα στην ολοκαίνουρια «AEL F.C. Arena» η ΑΕΛ με υπηρεσιακό τεχνικό τον Κώστα Κατσάρα, αφού από τις αρχές της εβδομάδας παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Παπακώστας.

Ωστόσο, τα προβλήματα δε λείπουν κι από τον «Δικέφαλο». Οπως φάνηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης δεν υπάρχουν . ενισχύσεις από τους παίκτες που απασχολούν το ιατρικό δελτίο της ομάδας. Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Μίρκο Σαβίνι ξεκίνησε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων αλλά δεν είναι σε θέση να πάρει αγωνιστικό χρόνο ακόμη. 

Ο  Ανίς Μπουσαϊντί, με την απόφαση για το ενδεχόμενο αρθροσκόπησης στο γόνατο να εκκρεμεί, δοκίμασε να μπει όμως η περίπτωση να δώσει το παρόν συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Στέλιος Μαλεζάς.

Ο προβληματισμός της τεχνικής ηγεσίας έγκειται στο πως, με τους ίδιους παίκτες, θα καταφέρει ν’ αλλάξει τη μέτρια ως κακή εικόνα της Πέμπτης, που έμοιαζε με προέκταση της περασμένης Κυριακής, αλλά κόντρα σ’ έναν υποδεέστερο αντίπαλο.

Μια πρώτη προσπάθεια έγινε πριν από την προπόνηση, σε μια ολιγόλεπτη συνομιλία του Μάκη Χάβου με τους παίκτες που αγωνίστηκαν ως βασικοί κόντρα στην Μπριζ και θα συνεχιστεί αύριο στο πλαίσιο της τελευταίας προπόνησης που θα γίνει στην Τούμπα, πριν από την ανακοίνωση αρχικά και στη συνέχεια αναχώρηση της αποστολής για τη Θεσσαλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Τσιρίλο, Βιτόλο με τις κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν το βράδυ της Πέμπτης συμπλήρωσαν τις δυο κι έπιασαν στο όριο τον Πάμπλο Κοντρέρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.