Μόνο νίκη για την κορυφή

Να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας θέλει ο Παναθηναϊκός, στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (19:30 Novasprots 1).

Οι “πράσινοι” ψάχνουν το “τρίποντο” που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα θα περιμένουν τυχόν “στραβοπάτημα” του Ολυμπιακού στην Καβάλα, προκειμένου να αποκτήσουν διαφορά από τον βασικό τους αντίπαλο για το εφετινό πρωτάθλημα. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του “τριφυλλιού”, ενώ θα επαναφέρει στην ενδεκάδα και τον Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή των “πράσινων”.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 13 Νοεμβρίου, ενώ στο βασικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει μετά από αρκετό καιρό και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει το 4-2-3-1 το οποίο χρησιμοποιεί στα τελευταία ματς των “πράσινων”, όμως αν το κρίνει αναγκαίο μπορεί να χρησιμοποιήσει για μια ακόμα φορά το 4-4-2.

Οι “πράσινοι” δε θα έχουν στη διάθεσή τους, τους Κατσουράνη και Λουίς Γκαρσία. Ο πρώτος έμεινε εκτός αποστολής, λόγω κόπωσης, ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος. Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Μπουμσόνγκ και Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Σεϊταρίδης και Σπυρόπουλος θα καλύψουν τις δυο πτέρυγες της άμυνας, ενώ οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Πλεσί θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Γκοβού, Χριστοδουλόπουλος και Νίνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, που θα αγωνιστούν πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος θα είναι η μοναδική επιθετική αιχμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.