Τσιρίλο: Πάμε για τη νίκη στη Λάρισα

Μόνο τη νίκη θέλει ο Μπρούνο Τσιρίλο στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τη Λάρισα.

Ο Ιταλός αμυντικός υπογράμμισε πως ενδεχόμενο “τρίποντο” απέναντι στους “βυσσινί” θα βοηθήσει την ομάδα του να ξεχάσει την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Μπριζ για το Europa League, αλλά κυρίως θα δώσει την ευκαιρία στον “Δικέφαλο” του Βορρά να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις ήττες στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές. Επίσης, ο Τσιρίλο αναφέρθηκε και στην αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει στους τελευταίους αγώνες η ομάδα του. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στην εφημερίδα “Metrosport”.

Αρχικά, ο Τσιρίλο δήλωσε για τον αγώνα με την ΑΕΛ «Δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμη το άτυχο αποτέλεσμα με την Μπριζ. Σε ένα ματς στο οποίο ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε ένα γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και για άλλα, στη μία φάση του αντιπάλου δεχτήκαμε την ισοφάριση και δεν κερδίσαμε. Όμως στη Λάρισα θα κατέβουμε έτοιμοι να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα παίξουμε με καρδιά και πάθος, προκειμένου να επιστρέψουμε στις νίκες».

Σχετικά με το αν θα επηρεαστεί η ομάδα του από το νέο γήπεδο των “βυσσινί” τόνισε: «Εμάς δε μας επηρεάζει καθόλου. Μπορεί οι γηπεδούχοι να κάνουν γιορτή, φιέστα και ό,τι άλλο θέλουν για να γιορτάσουν το νέο γήπεδο, αλλά εμείς θα μπούμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας, χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτε άλλο».

Για τον αγώνα με την Μπριζ, ο Τσιρίλο δήλωσε: «Ήταν μία στιγμή άτυχη για εμάς. Οι Βέλγοι κέρδισαν ένα φάουλ και το εκτέλεσαν αμέσως, εμείς δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε, είχαν έναν παίκτη στο δεύτερο δοκάρι και μας ισοφάρισε. Έπρεπε να μαρκάρουμε καλύτερα, δεν το κάναμε για μια στιγμή και το πληρώσαμε».

Τέλος, ο Ιταλός αμυντικός αναφέρθηκε και στην εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία ματς ο “Δικέφαλος” του Βορρά: «Δε νομίζω ότι και στα τρία τελευταία παιχνίδια ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός. Μόνο με τον Ατρόμητο ισχύει αυτό. Όντως, βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα και χάσαμε. Με τον Ολυμπιακό ήμασταν καλύτεροι μέχρι την αποβολή του Ίβιτς. Μετά, με παίκτη λιγότερο βρήκαμε μπροστά για να ισοφαρίσουμε και δεχτήκαμε άλλα δύο γκολ. Με την Μπριζ ήμασταν καλοί, ο αντίπαλος δε μας έκανε ούτε μία φάση ως το 89′, δεν είχε ούτε ένα σουτ στην εστία μας. Αλλά πληρώσαμε μία στιγμή. Συνεπώς, δε συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι υπάρχει μία αγωνιστική “κοιλιά” στην ομάδα. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε. Πρώτιστα εμείς οι παίκτες, μετά οι φίλαθλοι και όλοι όσοι είναι τριγύρω από την ομάδα. Σε κάθε ματς μπαίνουμε και προσπαθούμε για τη νίκη, αλλά δε γίνεται να νικάς σε όλα τα παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.