Ψηλά στη λίστα ο Ράκιτιτς

Θετικά βλέπουν στον Παναθηναϊκό την περίπτωση απόκτησης του Ιβάν Ράκιτιτς από την Σάλκε.

Ο διεθνής Κροάτης μέσος έχει ενταχθεί στη μετεγγραφική λίστα των “πράσινων”, την ίδια στιγμή που ο Αλιόσα Ασάνοβιτς προσπαθεί να πείσει τον συμπατριώτη του, να μετακομίσει στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή, μετά από σχετική εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε τη διοίκηση, πως πέρα από έναν μέσο με οργανωτικές αρετές, θα επιθυμούσε και μια εναλλακτική λύση πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ. Στη λίστα των “πράσινων” υπάρχουν και τα ονόματα των Ρομαρίκ και Ντάνι Πασέκο.

Ο Κροάτης μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και τους τελευταίους μήνες έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της γερμανικής ομάδας. Ο Ράκιτιτς ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και βλέπει θετικά το ενδεχόμενο μετεγγραφής στον Παναθηναϊκό, εφόσον δεν υπάρξει κάποια καλύτερη πρόταση. Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό ή να δώσει ένα συμβολικό ποσό στη διοίκηση της Σάλκε, προκειμένου να πάρει από τον Ιανουάριο τα δικαιώματά του. Παράλληλα, η περίπτωση του Ρομαρίκ φαίνεται πως έχει αρκετές δυσκολίες, καθώς μέχρι στιγμής η Σεβίλλη δεν συζητάει ενδεχόμενο δανεισμού του Ιβοριανού μέσου. Η τιμή πώλησης του έμπειρου μέσου είναι δυο εκατομμύρια ευρώ.

Στο “τριφύλλι” υπάρχει και η σκέψη για την απόκτηση του Μπερνάρ Κουμορτζί, για τον οποίο ο Πανιώνιο ζητάει έμψυχα ανταλλάγματα. Στην σχετική λίστα βρίσκονται τα ονόματα των Μάντζιου, Μελίσση και Δημούτσου, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία. Πέρα από τους συγκεκριμένους παίκτες, οι “πράσινοι” θα προσπαθήσουν να απαλλαγούν και από άλλα συμβόλαια παικτών, που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, όπως ο Κλέιτον ο οποίος επιστρέφει από τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Όσον αφορά στα αγωνιστικά, οι “πράσινοι” κρατούν μόνο τη νίκη από το ματς απέναντι στον Πανσερραϊκό και στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με αντίπαλο την Κοπεγχάγη. Τέλος, προβληματισμό προκάλεσε στις τάξεις της διοίκησης τα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της ομάδας και τις αστυνομικές δυνάμεις, που έγιναν στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τα “λιοντάρια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.