Ράκιτιτς: “Ερχομαι αν… “

Ο Ιβάν Ράκιτιτς δεν λέει "όχι" στην προοπτική του Παναθηναϊκού.

Ένα καλό πρότζεκτ αναζητεί ο Κροάτης μέσος ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Σάλκε και έχει προταθεί στους “πράσινους”. Στις δηλώσεις του που δημοσιεύονται στην «SportDay» αναφέρει: Όλα είναι ανοικτά. Για την ώρα απλώς σκέφτομαι τι είναι καλύτερο για το μέλλον μου. Δεν έχω αποφασίσει κάτι συγκεκριμένο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βιαστώ να πάρω κάποια απόφαση. Γι’ αυτό και δεν θέλησα να ανανεώσω με τη Σάλκε. Θα εξετάσω κάθε πρόταση, από όπου κι αν έρχεται. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να παίξω αποκλειστικά σε Ισπανία ή Ιταλία. Το θέμα είναι να υπάρχει προοπτική, ένα καλό πρότζεκτ. Αυτό θα μετρήσει κι όχι τα χρήματα ή η ποιότητα του πρωταθλήματος.

Ο μάνατζερ του Ράκιτιτς, Μαξ Ούρσελερ, δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα για τον πελάτη του. Ένα από αυτά ήταν από τον Παναθηναϊκό. “Υπάρχει ενδιαφέρον από όλη την Ευρώπη για τον Ιβάν. Μόλις την περασμένη εβδομάδα γνωστοποίησε στη Σάλκε την πρόθεσή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, οπότε είναι λογικό να δεχόμαστε πολλά τηλεφωνήματα από όλη την Ευρώπη. Έχουμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Δεν θα ήθελα να κάνω κανένα σχόλιο για ύπαρξη ραντεβού ή συγκεκριμένης πρότασης, ωστόσο γνωρίζουμε το ενδιαφέρον τους. Αναζητούμε τις καλύτερες συνθήκες για το μέλλον του” τόνισε.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Στάιν Σχάαρς, ο Ολλανδός μέσος βλέπει θετικά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και περιμένει αυτό να αποκτήσει επίσημη μορφή. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά θα απαντήσω εφόσον γίνει πιο σοβαρό. Προς το παρόν είμαι παίκτης της Άλκμααρ», δήλωσε . Η Άλκμααρ ωστόσο θα τον παραχωρήσει μόνο αν έρθει πρόταση, που θα την ικανοποιεί. Σε καμιά περίπτωση δεν συζητεί για κάτω από 2 εκ. ευρώ.

Στο μεταξύ πιθανή είναι η τιμωρία της έδρας του Παναθηναϊκού λόγω των επεισοδίων που έγιναν στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.Ο διαιτητής έχει καταγράψει την δωδεκάλεπτη διακοπή του αγώνα και καθοριστικό ρόλο θα παίξει η έκθεση της αστυνομίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.