Εκτός πλάνων ο Φαμπιάνο

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Φαμπιάνο Λίμα, ο οποίος αποχωρεί από τον Άρη.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους “κίτρινους”, όμως στους λίγους μήνες παραμονής του στη Θεσσαλονίκη δεν κατάφερε να πείσει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ για την αγωνιστική του αξία. Ο Φαμπιάνο ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν από τον Αργεντινό τεχνικό και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθεί να λύσει την συνεργασίας του.

Ο Κούπερ διέκρινε πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι αρκετά πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Πλέον, οι “κίτρινοι” θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού τον Ιανουάριο, αφού οι λύσεις που έχει στα χέρια του ο 55χρονος τεχνικός είναι τρεις, αυτές των Κόκε, Τσέζαρεκ και Ρουίζ.

Από εκεί και πέρα, με περίπου τέσσερις χιλιάδες φιλάθλους στο πλευρό του, θα αγωνιστεί στον Βόλο ο Άρης, απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό. Η διοίκηση των “κίτρινων” ήρθε σε συμφωνία με την αντίστοιχη των “ερυθρολεύκων” και εξασφάλισε τον συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων, τα οποία θα διατεθούν τις επόμενες ημέρες στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.