Νοκ άουτ ο Καρέρα

Μετά το ρεπό που έδωσε στους παίκτες της ομάδας την Τρίτη ο Βαγγέλης Βλάχος ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα της Κυριακής στην Τρίπολη με τον Παναθηναϊκό.

Η  προπόνηση χωρίστηκε σε δύο μέρη, αφού στην αρχή οι παίκτες έκαναν για αρκετή ώρα ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο, ενώ στη συνέχεια πέρασαν στο γήπεδο, όπου δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε παιχνίδια με μπάλα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καρέρα, Λαμπρόπουλος, κατι που σημαινει ότι ο Βαγγέλης Βλάχος καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τον Αργεντινό μέσο, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο δικέφαλο (θλάση α’ βαθμού).Υποψηφιότητα για τη θέση του Καρέρα στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, έχει θέσει ο Ουντότζι
Σχετικά με τον έτερο τραυματία των Αρκάδων, το Βασίλη Λαμπρόπουλο, αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό εκγύμνασης το πρωί της Πέμπτης.
Φιλική νίκη με τους Νέους
Το απόγευμα η ανδρική ομάδα του Αστέρα έδωσε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων (Κ-20) την οποία νίκησε με 3-2, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Φορτούνης, Φρανκού, Κερ, ενώ αντίστοιχα για τους νέους σκόραραν οι Κουρμπέλης, Κολιός (π).
Με την ανδρική ομάδα πήραν χρόνο συμμετοχής αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, όπως οι Κυριακόπουλος, Αργυρόπουλος, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Αποστολίδης, Σκόνδρας και Μπακασέτας, ενώ φάνηκε και η καλή δουλειά που γίνεται γενικότερα στα τμήματα υποδομής του συλλόγου με την καλή παρουσία της ομάδας νέων, από όπου έχουν προέλθει και αρκετοί παίκτες της ανδρικής ομάδας.
Με την ανδρική ομάδα του Αστέρα αγωνίστηκαν οι: Κυριακόπουλος, Ρούμπιλ, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Αργυρόπουλος, Κερ, Ιβάνοφ, Τσαμπούρης, Ριμκεβίτσιους, Φρανκού, Ρομπέρτο, ενώ έπαιξαν ακόμα και οι Φορτούνης, Κουρμπέλης, Αποστολίδης, Σκόνδρας, Μπακασέτας. Τερματοφύλακας σε όλο το παιχνίδι με την ομάδα νέων του Αστέρα αγωνίστηκε ο Νίκος Αναστασόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.