Δεν ήταν Παναθηναϊκοί

Αυτό υποστήριξε η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα επεισόδια του αγώνα με τον Πανσερραϊκός. Οπαδικό δημοσίευμα στον φάκελο της δίωξης του αθλητικού Εισαγγελέα.

Οι «πράσινοι» απολογήθηκαν στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League και προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσοι δημιούργησαν τα έκτροπα στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής ήταν άτομα που δε βρίσκονταν στις εξέδρες του γηπέδου.

Ο νομικός σύμβουλος, Ιωάννης Κάρμης τόνισε πως η δίωξη προήλθε από δημοσίευμα οπαδικής εφημερίδας. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Η δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα προκλήθηκε από δημοσίευμα οπαδικής εφημερίδας. Η επίθεση δεν είχε ουδεμία σχέση με τον αγώνα, καθώς οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είχαν έρθει με μολότοφ και επιτέθηκαν στην μπουτίκ της ομάδας».

Ο επιχειρηματικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Μπέτσος τόνισε κατά την απολογία των «πράσινων»: «Τα επεισόδια δεν έγιναν από οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά από κάποιους που εισέβαλαν στον περιβάλλοντα χώρο για να συγκρουστούν με την αστυνομία λόγω της επετείου από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Οι οπαδοί που βγήκαν έξω από το ΟΑΚΑ δεν ενώθηκαν με τους άλλους για τα επεισόδια και βγήκαν είτε για να αναπνεύσουν από τα καπνογόνα, είτε από περιέργεια. Αν δεν ήταν η συγκεκριμένη επέτειος, δεν θα γινόταν κανένα επεισόδιο».

Η απόφαση της πειθαρχική επιτροπής αναμένεται να βγει το απόγευμα της Πέμπτης και οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας. Το «τριφύλλι» ελπίζει πως θα τιμωρηθεί μόνο με χρηματικό πρόστιμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.