Σπάει τα κοντέρ ο Καρέρα

Ευχάριστες εκπλήξεις επεφύλασσε η προπόνηση της Πέμπτης για το Βαγγέλη Βλάχο

Βλέπετε ο Σεμπάστιαν Καρέρα εχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο και κυρίως του γιατρούς της ομάδας της Τρίπολης που τον είδαν σήμερα να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Αργεντινός μέσος δοκίμασε να μπει σε κανονικό ρυθμό, έβγαλε όλο το πρόγραμμα δίχως να νοιώσει ενοχλήσεις και ανέτρεψε τα δεδομένα αναφορικά με τη συμμετοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Αν συμβεί το ίδιο και στην προπόνηση της Παρασκευής, τότε είναι πολύ πιθανό ο Καρέρα να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής.
Το προπονητικό τιμ του Αστέρα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις με  μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έγινε και το καθιερωμένο «οικογενειακό διπλό» στο μισό γήπεδο.Μπορεί να μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων ο Σεμπάστιαν Καρέρα, αλλά στον αντίποδα ακολούθησε ατομικό ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, όπως και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί την Παρασκευή το πρωί (10.00 π.μ.) και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, όπου αμέσως μετά ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος θα ανακοινώσει την αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Δοκιμάζει Αργεντίνο χαφ
Ο Αργεντίνος Εδουάρδο Κοντράντ βρίσκεται στην Τρίπολη και δοκιμάζεται από τον Βαγγέλη Βλάχο. Ο Κοντράντ είναι 20 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και αν ικανοποιήσει τον τεχνικό του Αστέρα θα αποκτηθεί από τους Αρκάδες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.