Εν αναμονή του “πράσινου” φως

Την συγκατάθεση της διοίκησης για την έναρξη των επαφών με τους υποψήφιους παίκτες για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι επαφές του Παναθηναϊκού με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν επιλεχθεί για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Οι ιθύνοντες του “τριφυλλιού” περιμένουν από τη διοίκηση της ομάδας να δώσει το “ΟΚ”, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και να ολοκληρωθεί η πρώτη χειμερινή μετεγγραφή, έως το τέλος του μήνα. Στόχος των Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας είναι να έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον εκλεκτό για τον χώρο του κέντρου, πριν το τέλος του μήνα. Αυτό θα έχει ως συνέπεια, ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα στις αρχές Ιανουαρίου.

Αυτό που περιμένουν περισσότερο οι Αντωνίου και Φρέιτας είναι να οριστεί το μπάτζετ που θα διατεθεί για τις μετεγγραφές της ομάδας. Αναλόγως με τα χρήματα που θα αποφασίσει να επενδύσει η διοίκηση, θα αποφασιστεί και σε ποιους παίκτες θα γίνουν προτάσεις συνεργασίας. Οι Ράκιτιτς, Σχάαρς και Κράνιτσαρ, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας, ενώ στις σκέψεις τόσο του διευθυντή ποδοσφαίρου, όσο και του τεχνικού διευθυντή είναι και η απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού, ο οποίος μαζί με τον Αντώνη Πετρόπουλο θα αποτελούν τις εναλλακτικές λύσεις, πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Στα αγωνιστικά, οι “πράσινοι” αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στο ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κώστας Κατσουράνης θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, ενώ ο Ορέστης Καρνέζης αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια του “τριφυλλιού”. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Λέτο και Νίνης, εφόσον ο τελευταίος ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες.

Τέλος, αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού σχετικά με την έφεση που θα κατατεθεί για την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, που επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή. Η διοίκηση του “τριφυλλιού” θεωρεί πως η ποινή θα πέσει σε χρηματικό πρόστιμο και μόνο και πως η ομάδα θα αγωνιστεί παρουσία φιλάθλων απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.