Iron… Δέλλας

Κανονικά προπονήθηκε την Παρασκευή ο Τραϊανός Δέλλας και θα αγωνιστεί απέναντι στη Λάρισα, στο ματς της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τρέχει να προλάβει τη Ζενίτ, ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της Πέμπτης και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κάκωση. Το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης είχε προγραμματίσει μαγνητική τομογραφία για την Παρασκευή, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο παίκτης, όμως αυτή δε χρειάστηκε. Ο Δέλλας πήγε κανονικά στα Σπάτα και προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Έλληνας αμυντικός θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ένωσης για το ματς με τη Λάρισα και αναμένεται να πάρει και θέση βασικού.

Τρέχει να προλάβει ο Τζιμπούρ

Πάνω στον Ράφικ Τζιμπούρ έχει πέσει το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ, προκειμένου να προλάβει ο παίκτης να είναι έτοιμος για το ματς της έκτης και τελευταίας αγωνιστική του Europa League. Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να έχει τον Αλγερινό στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τη Ζενίτ, όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα είναι έτοιμος ο παίκτης να δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Τζιμπούρ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης και όπως είναι λογικό, θα μείνει εκτός αποστολής για το ματς με τη Λάρισα. Από την αναμέτρηση της 14η αγωνιστικής θα απουσιάσει και ο Σεμπιαστιάν Σάχα, ο οποίος για μια ακόμα ημέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Στις εγκαταστάσεις των Σπάτων βρέθηκαν για μια ακόμα ημέρα και οι Πίτερ Λουσέν και Ντίνο Ντρπιτς, οι οποίοι συνεχίζουν τη δοκιμή τους στην Ένωση. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αρχίσει να σχηματίζει άποψη για τους δυο παίκτες και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει στη διοίκηση την οριστική του απόφαση για το μέλλον τους. Η προετοιμασία της Ένωσης για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής απέναντι στους “βυσσινί” θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση στις 10:30 και στις 12:30, ο Μανόλο Χιμένεθ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Στόχος της ΑΕΚ στο ματς απέναντι στη Λάρισα είναι μόνο η νίκη, προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον “τελικό” του Europa League, απέναντι στη Ζενίτ. Ο Ισπανός τεχνικός δε θέλει σε καμία περίπτωση, να παρουσιάσουν οι παίκτες του την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.