Ο Εουρέλιο Γκόμες που ανήκει στην Τότεναμ, αλλά δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Χόφενχαϊμ, μίλησε στην "De Telegraaf" για το μέλλον του και έκανε άνοιγμα στην πρώην ομάδα του, Αϊντχόφεν, να τον συμπεριλάβει και πάλι στο ρόστερ της.

Ο Εουρέλιο Γκόμες που ανήκει στην Τότεναμ, αλλά δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Χόφενχαϊμ, μίλησε στην “De Telegraaf” για το μέλλον του και έκανε άνοιγμα στην πρώην ομάδα του, Αϊντχόφεν, να τον συμπεριλάβει και πάλι στο ρόστερ της.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που πέρασε ως βασικός τέσσερα χρόνια στην ομάδα του Λονδίνου δόθηκε στο γερμανικό σύλλογο μετά τον ερχομό του Γιορίς, Δεν πρόλαβε, όμως, να αφήσει το στίγμα του, αφού τραυματίστηκε σοβαρά.

“Δεν βιάζομαι να αποφασίσω τι θα κάνω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ξεπεράσω πλήρως τον τραυματισμό μου, ώστε να είμαι απόλυτα υγιής και σε καλή κατάσταση στη νέα ομάδα που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Στην Αϊντχόφεν πέρασα τις καλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής μου ζωής. Πάντα έλεγα ότι θα επιστρέψω στην PSV. Μπορεί να ήρθε η ώρα.

Το συμβόλαιό μου με την Τότεναμ λήγει σε ένα χρόνο και δεν νομίζω να μου σταθούν εμπόδιο στο να φύγω. Σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου το σημαντικότερο πράγμα σίγουρα δεν είναι τα χρήματα. Εχω μπροστά μου ακόμα πέντε με έξι χρόνια προσφοράς. Δεν έχω ενημερωθεί για ενδιαφέρον της PSV, αλλά μόνο για αυτό της Τβέντε. Δεν ξέρω τι θέλει η Αϊντχόφεν, αλλά εγώ αγαπώ πολύ αυτό το σύλλογο. Είναι και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου”, είπε ο διεθνής πορτιέρο.