Θέλει νίκη και εμφάνιση

Το «τρίποντο» απέναντι στη Λάρισα και μια καλή εμφάνιση επιθυμεί ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός εμφανίζεται ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι της Ένωσης την ομάδα του, καθώς πιστεύει πως τα πρόσφατα αποτελέσματα έχουν δώσει το δικαίωμα, να μη φοβούνται την ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ ζήτησε από τους παίκτες του να μην παρουσιάσουν ξανά το πρόσωπο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και θέλει μια καλή εμφάνιση, η οποία θα βοηθήσει ψυχολογικά τους «κιτρινόμαυρους» ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ζενίτ για το Europa League. Ο Ισπανός τεχνικός έχει απουσίες για το συγκεκριμένο ματς, καθώς δεν υπολογίζει στον Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος θα προφυλαχτεί ενόψει της αναμέτρησης με του Ρώσους.

Το 4-2-3-1 θα διατηρηθεί και ο Μπλάνκο θα είναι αυτός που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, με τον Λυμπερόπουλο να αγωνίζεται στην πλάτη του, ως επιτελικός μέσος. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και το οποίο αρχικά είχε θεωρηθεί πως ήταν κάκωση. Κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης θα καθίσει ο Αραμπατζής, καθώς ο Σάχα δε θα δώσει το «παρών» στο ματς της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας αναμένεται να είναι «ετοιμοπόλεμος» στο ματς με τη Ζενίτ, όπως άλλωστε και Τζιμπούρ. Η ΑΕΚ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο και οι παίκτες γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, καθώς ήδη έχει μεγαλώσει αισθητά η διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.