Πρόβα τζενεράλε ενόψει Ζάγκρεμπ

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά δεν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών και για αυτό τον λόγο ο Μάκης Χάβος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παλέψουν για το «τρίποντο» στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Με οδηγό το ματς απέναντι στη Λάρισα, όπου οι «ασπρόμαυροι» έφυγαν με το «διπλό» από τον θεσσαλικό κάμπο, θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη και απέναντι στον «γηραιό».

Ο Χάβος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Οι Τσιρίλο και Κοντρέρας θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Σνάουτσνερ και Σακελλαρίου θα καλύψουν τα δυο άκρα. Οι δυο αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Γκαρσία και Μπαλάφας, ενώ μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Φωτάκης, Σαλπιγγίδης και Βιεϊρίνια. Μοναδική επιθετική αιχμή για τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Αθανασιάδης.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει την πρώτη εφετινή του νίκη σε ντέρμπι με συμπολίτη, καθώς στο ματς με τον Άρη στην Τούμπα είχε γνωρίσει την ήττα 1-0. Ο Χάβος γνωρίζει πως πιθανό θετικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο ματς, θα βοηθήσει την ψυχολογία των παικτών του, ενόψει της αναμέτρησης με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Europa League. Από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή θα απουσιάσουν οι Ίβιτς, Βιτόλο και Μουσλίμοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.