Ίδια τακτική, ένας στόχος

Οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι ο στόχος του Άρη στον Βόλο, απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να αναρριχηθεί η ομάδα ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και παράλληλα να τονωθεί η ψυχολογία όλων ενόψει του αγώνα με τη Ρόζενμποργκ. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» βρίσκεται στο μυαλό των παικτών της ομάδας, καθώς δε θέλουν να πάει χαμένη η υπερπροσπάθεια της Μαδρίτης.

Όσον αφορά στο ματς της 14ης αγωνιστικής, ο Κούπερ δεν αναμένεται να αλλάξει σύστημα. Το 4-4-2 θα είναι και σε αυτή την αναμέτρηση, η αγωνιστική διάταξη των «κίτρινων» με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Κουλουχέρη και Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Οι Νέτο και Βαγγέλη θα καλύψουν τα δυο άκρα, ενώ οι Πρίττας και Τόχα θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Οι Χαβίτο και Μενδρινός θα αγωνιστούν στις πτέρυγες, ενώ οι Τσέζαρεκ και Κόκε θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Ο Άρης προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 1-0 της προηγούμενης αγωνιστικής, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Στο πλευρών των «κίτρινων» θα βρεθούν και αρκετοί φίλοι της ομάδας, οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.